Čaga – Befungin (ryšavec šikmý)

Čaga je strom poškodzujúci druh húb, ktorý sa vyskytuje najmä v Rusku a na Sibíri a je cenný najmä vďaka svojim jedinečným nutričným a zdraviu prospešným látkam.

Táto huba obsahuje dôležité minerálne látky (železo, draslík, zinok a mangán), organické kyseliny (kyselina chaga), flavonoidy, polysacharidy a liečivé alkaloidy.

Liečivé prípravky z tejto huby sú dostupné vo forme čaju, dražé alebo roztoku.

Konzumáciou spomínaného doplnku stravy sa výrazne zlepšuje stav orgánov tráviaceho systému, nakoľko prípravok pomáha proti ulceróznym a zápalovým ochoreniam žalúdka, pažeráka, dvanástnika a čriev (Crohnova choroba, ulcerózna kolitída).

Produkty z tejto cennej huby pomáhajú aj proti nespavosti, stimulujú metabolizmus, mozgové funkcie, cievny systém a znižujú krvný tlak.

Spomínaný doplnok stravy sa odporúča pre onkologických pacientov (chemoterapia, radiačná terapia), keďže celkovo prečisťuje a posilňuje organizmus.

Prípravok vrelo odporúčame hlavne pri zhubných nádoroch žalúdka, pečene, sleziny a čriev, ale výrazne spomaľuje rast rakovinových buniek aj pri zhubných nádoroch prsníka a krčka maternice.

Ak máte záujem, prihláste sa na odber nášho newslettera, v ktorom vás budeme informovať o tých najlepších informáciách, ktoré sa dajú nájsť vo svete zdravia, krásy a prírody. Nepremeškajte svoju šancu zostať s nami v kontakte, zdieľame iba taký obsah, ktorý si aj my radi prečítame, prihláste sa tu.

 

caga-kralovna-bylin-300x157     chaga_briza-300x288