100% Amarantový olej - Specialist - 100 ml

Kód: 0698
€29,89
Momentálne nie je skladom
Môžeme doručiť do:
20.8.2021
Položka bola vypredaná…

Olej je bohatý na vitamín B12 (riboflavín), E, B1 (tiamín), D, skvalén, omega nenasýtených mastných kyselín. Pozitívne pôsobí na pamäť a napomáha k znižovaniu hladiny „zlého“ a k zvyšovaniu hladiny „dobrého“ cholesterolu. Znižuje pocit únavy a stresu, zlepšuje mentálnu a duševnú výkonnosť.

Amarantový olej je jedným z najväčších prírodných zdrojov skvalénu- 8% (pre porovnanie, olej zo žraločej pečene má 1,5%), ktorý je považovaný za „protirakovinovú“ látku.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Vhodný na používanie pri:

  • kardiovaskulárnych a onkologických ochoreniach
  • infekčných a plesňových ochoreniach
  • kožných ochoreniach (psoriáza, ekzémy, akné)
  • popáleninách, preležaninách
  • na ošetrenie povrchových zranení a odrenín
  • ochoreniach žalúdku, tráviaceho traktu, pečene, infekciách slizníc 

Použitie: vnútorné - 1-3 čajové lyžičky denne, najlepšie 30 minút pred jedlom, môžete pridať aj do stravy           vonkajšie – potierajte postihnuté miesta kože, sliznice1-2x denne.

Zloženie: 100% amarantový olej (Amaranthus), za studena lisovaný

Obsah:  100ml

Krajina pôvodu: RU

Trápi Vás psoriáza? Podrobne sme sa tejto téme venovali v komplexnom a odbornom článku, ktorý nám napísala PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

Dodatočné parametre

Kategória: Kvalitné jedlé oleje, ktoré inde nenájdete
Hmotnosť: 0.25 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Na našej stránke nájdete predovšetkým kozmetiku, no ak si dáte do vyhľadávacieho okienka značku Specalist nájdete tam aj oleje z rôznych rastlín.

#ShowMore#

Popularita rastlinných olejov stále rastie – bežne nájdete tekvicový, ľanový, konopný... a každý má svoje nezameniteľné účinky a chuť. Preto sme pre Vás vybrali aj také oleje, ktoré nie sú celkom bežne viditeľné na trhu.

Väčšinou sa dajú používať ja vnútorne či už samostatne alebo ako prísada do jedál (olej z divého ľanu) a ich účinky sa prejavia na Vašom zdraví ale aj stave pleti.