Prírodné krémy na opaľovanie.

V mojom prvom článku o opaľovaní, kde som sa snažila popísať rady ako sa bezpečne opaľovať som popísala základné pojmy ako napríklad SPF faktor, rozdelenie fototypov pokožky a rozdelenie filtrov v samotných krémoch. Verím, že vám článok v úvode leta poskytol prehlad a zabezpečil ochranu pokožky. 

Keďže sa stále snažíme prinášať vám prírodné alternatívy, nedávno sme do ponuky zaradili značku Eco Cosmetics a ich ponuku opaľovacích krémov. V našej ponuke nájdete krémy iba s čisto prírodnými minerálnymi filtrami. 

Všetky majú výnimočne vysoký obsah zložiek v BIO kvalite (95 – 100 % z rastlinných zložiek) a veľmi prísny certifikát prírodnej kozmetiky EcoCert.

Špeciálne pre extra citlivú pokožku máme tiež ochranný slnečný krém s SPF50 úplne bez vône.

Ak máte radi krémy úplne bez vôňe v našej ponuke nájdete aj tie s nižším SPF faktorom.

IMG_5888

zdroj

Eco Cosmetics má v portfóliu aj väčšie chuťovečky, ako je napríklad krém na opaľovanie špeciálne vyvinutý pre ľudí s tetovaniami. Tento krém poskytuje ochranu pokožky a taktiež chráni pigmenty pred vyblednutím.Veľmi praktický sa mi zdá aj krém so špeciálnou vôňou, ktorá zabezpečuje ochranu proti komárom a hmyzu. Toto sa môže hodiť špeciálne pri pobyte na slnku pri vode. Aj tu treba myslieť na to, že ochrana nemusí byť 100% a prípravok je potrebné nanášať každé dve hodiny. 

18556409_838684752956076_8206530874243077396_n-e1528881133245

zdroj

Ak ste milovníkmi iných krémov alebo olejov a rozprašovačom odporúčam vám pozrieť si celú ponuku značky prírodných minerálnych opaľovacích krémov Eco Cosmetics a vybrať si ten, ktorý sa vám pozdáva najviac. Radi vám s výberom pomôžeme a takisto sa potešíme vašej spätnej väzbe. 

Pokožku máme len jednu a aj keď sa jej bunky pravidelne obnovujú spálenie slnkom môže mať trvalé následky a spôsobiť citlivosť. 

Článok pre vás pripravila Pavla. 

foto_Pavla1