Ako na otvorené rany?

Chceli by sme s vami v tomto článku zdieľať osobnú skúsenosť Juraja s našimi produktami pri liečbe otvorenej rany. 

 

Jurajova skúsenosť:

Tak sa mi podarilo privodiť si dosť nepríjemnú otvorenú ranu. Stačí chvíľková nepozornosť a bicykel Vás nasledovne vytrestá:


 

Po pár dňoch zlého hojenia som si aj vnútorne nadával, že som nešiel na šitie, ale na druhej strane, doktori majú aj tak plné ruky práce, tak som nechcel zdržovať :-)

Ako je vidieť nejde len o otvorenú ranu ale aj o opuch od silného úderu.

Rozhodol som sa použiť dva prípravky a to rakytník a čagu. Obe rastliny majú silné hojivé účinky a po zacelení rany perfektne pomohli. Pozor, pokiaľ je rana stále otvorená a mokvá, tak neradím používať krémy, len dezinfikovať a držať v čistote (napríklad peroxidom vodíka). Po zacelení veselo používajte krémy s hojivými účinkami.

Presne po 25 dňoch noha vyzerala takto:



Myslím, že malá jazva ostane, ale, čo je dôležitejšie, nepotreboval som šitie a moje telo sa vyrovnalo s problémom celkom samo (ok, s malou pomocou prírody a ich darov :))

No a na takéto jazvy môžete použiť ešte aj ďalšiu silnú zbraň :) - krém z čagy, ktorý je priamo určený na takéto jazvy, narušenú pokožku či dokonca aj na kožné problémy ako psoriáza.

Máte iné typy? Čo pomohlo Vám? Ako ste sa uzdravili Vy?  Vďaka prírodným preparátom, alebo len vďaka schopnosti tela sa čiastočne regenerovať?

Dajte nám vedieť!


Článok si pre vás pripravil,

Juraj

DSC_0028-600