Netápajte pri výbere darčekov - posvietime vám na cestu

Vianočný čas sa blíži a s ním aj výber darčekov pre našich najbližších, čo často spôsobuje vianočný zhon a stres, ktorý azda pozná každý. Skúsme tento rok venovať viac času našich blízkym a zvládnuť Vianoce bez stresu. Z toho dôvodu sme si pre vás pripravili niekoľko nápadov na vianočné darčeky, ktoré môžeš venovať komukoľvek - babke, dedkovi, mame, manželke, otcovi či manželovi. Týmito darčekmi nielen potešíš, ale pomocou nich ukážeš, že ti na obdarovanom záleží.



Daruj svojim blízkym zdravie

1. Pomôž svojim blízkym zbaviť sa bolesti kĺbov. Ak sa ti sťažuje babka alebo dedko, mama alebo otec o takejto bolesti, vypočuj ich a kúp im niečo zmysluplné. Bolesť kĺbov môže súvisieť napríklad s preťažení kĺbov a končatín, prípadne s prirodzeným opotrebovaním, dočasnou únavou, neškodným prechladnutím. Pohodlie pohybového aparátu zabezpečuje krém Biele mumio, krém Zmijovit alebo Vesmírna techonológia, ktoré majú analgetické účinky, uľavujú od bolesti a sú vhodné pri osteoporóze, bolestiach, zápaloch kĺbov a ciev. Bolestivé kĺby je potrebné držať v tzv. suchom teple, čomu dopomôžu rôzne návleky. Tento problém je potrebné riešiť aj “zvnútra” a to zásobovaním tela vitamínmi.  Pri problémoch s pohybovým aparátom je veľmi známe Zlaté mumio, ktoré obsahuje viac ako 50 životne dôležitých zložiek a pomáha pri regenerácii kostí a kĺbov. Toto trio skvele dopĺňa prírodný filter vody - šungit, ktorý zlepšuje hybnosť kĺbov a posilňuje imunitu. Darček môžeš ľubovoľne vyskladať, napr. zvoliť krém Biele mumio a Zmijovit a doplniť tento balíček návlekmi z ovčej vlny. Alebo zvolíš krém Vesmírna technológia, ktorý doplníš Zlatým mumiom a prírodným filtrom na vodu. Rozhodnutie je na tebe.

 

2. V chladných mesiacoch je dôležité dbať aj na zdravie močových ciest. Netreba snáď ani hovoriť, že močové cesty veľmi náchylné na prechladnutie Zápal močových ciest dokáže byť veľmi nepríjemný, čo si naše matky, ktoré nás vynosili určite nezaslúžia. A samozrejme ani otcovia. Na vyhnutie sa tomuto ochoreniu stačia dve veci. Teplo od nôh a dostatočný pitný režim. Najlepším riešením sú vlnené ponožky alebo papuče z ovčej vlny, ktoré majú unikátne termoregulačné schopnosti a dokonale zahrejú chodidlá. Vrámci pitného režimu je vhodný teplý čaj, ktorý podporuje normálnu činnosť močového mechúra a obličiek, prirodzenú obranyschopnosť, normálnu funkciu imunitného systému v dôsledku antimikrobiálnej aktivity. Pokiaľ už zápal močových ciest niekoho z rodiny zmoril, je vhodné siahnuť po prírodných antibiotikách a povenovať aj tie.

3. Tento rok sme si pre vás pripravili jedinečné balíčky zdravia, ktoré nezoženiete nikde inde. Jedným z nich je cédrový balíček, ktorý je prevenciou rôznych vírusových a infekčných ochorení, posilňuje celkovú imunitu organizmu, zlepšuje priebeh rôznych sezónnych chorôb, znižuje cholesterol a pomáha pri kožných problémoch ako je seborea, psoriáza a iné. Ďalším balíčok je rakytníkový balíček, ktorý napomáha vylučovaniu škodlivých látok z tela, rozpúšťa hlieny, podporuje liečbu pľúcnych, obličkových a pečeňových ochorení. Je vhodnou alternatívou pri liečbe rakoviny, cukrovky, srdcových chorôb a kožných chorôb. Pôsobí ako biogénny (pre život dôležitý) stimulátor, celkovo posilňuje organizmus a zlepšuje mentálnu čulosť. Posledným z balíčkov je Ruský mix, ktorý obsahuje 3 našpecifickejšie ruské výrobky - čagu, cédrový olej a zlaté mumio. Tento balíček je univerzálnym pomocníkom pri takmer každom zdravotnom probléme.

 DSC_7213

Daruj štýlový zdravotný doplnok

Nie je nič lepšie ako obohatiť domácnosť,čo i len maličkosťou, zdravými prírodnými materiálmi. Vráťme sa do čias, kedy boli prírodné materiály samozrejmosťou každej domácnosti. Z generácie na generácie sa presúvali informácie o využití napr. ovčej vlny, ktorá sa používala na rôzne medicínske účely. Prehoz z ovčej kože zahreje vaše telo a stane sa tak prirodzeným spojencom v boji proti reumatologickým problémom, problémom s krvným obehom a predchádza preležaninám pri dlhodobom ležaní. Ďalším tipom sú podsedáky z ovčej vlny, ktoré ozdobia každú stoličku, invalidný vozík alebo sedadlo v aute a sú extra teplé. Potešiť môže aj celoročná masáž v podobe masážneho valčeka, ktorý uvoľňuje svalstvo a zmierni pocit únavy. 

 1_SKORA_RE_OPIS

Daruj netradičnú maškrtu

Pre nás potraviny znamenajú hlavne funkčnosť, podporu tela a živiny. Do našich tiel chceme dávať len také látky, ktoré ich ozdravia, podporia prirodzené funkcie tela a nezaťažia metabolizmus. Veríme, že stále viac ľudí si uvedomuje, že často používané: "garbage in, garbage out" (v preklade niečo ako: ak ješ smeti, výkon a produktivita je tomu úmerná), platí pre všetkých rovnako. Prevencia pred civilizačnými chorobami prostredníctvom konzumovania tých správnych živín v správnych pomeroch je možná.  Napr. pravidelná konzumácia cédrovej kaše zvyšuje obranyschopnosť tela, posilňuje imunitný systém a pomáha udržiavať krásu a mladosť. Je cenným zdrojom základných látok, nielen vyživuje, ale aj omladzuje organizmus a chráni ho pred mnohými chorobami. Doplň túto kašu zdravou kávou a o raňajky bude mať tvoj blízky postarané. Alebo zvoľ kombináciu rakytníkových chlebíčkov a rakytníkovej šťavy a zvýš imunitu svojich blízkych. 

 

Darčeky pre ňu

Je nám jasné, že kúpeľňa každej ženy vyzerá preplnená kozmetickými výrobkami na všetko možné. Verte, že kozmetiky žena nemá nikdy dosť. Ak nechceš siahnuť po klasických darčekových setoch, zvoľ niečo špeciálne, čo ešte nevidela - neskúsila. Organická kozmetika Ecolatier zabezpečuje starostlivosť o každý typ pokožky. Táto kozmetika nie je parfumovaná, no napriek tomu disponuje príjemnou jemnou vôňou. Na výber sú rôzne krémy, sprchové oleje, ktoré sú nepenivé a kozistenciou sú ako mliečko. Taktiež môžete zvoliť aj produkty o vlasovú starostlivosť či kozmetiku na holenie. Určite prekvapíte aj našimi Dizao maskami, ktoré sa dajú zakúpiť po jednom kuse a takto viete vyskladať darček s viacerými druhmi masiek.



Darčeky pre neho

Pánom sa vždy kupuje najťažšie, keďže “vždy všetko majú” a “nič nepotrebujú”. Aj jeho časť kúpelne dokážete osviežiť zaujímavou prírodnou kozmetikou. Môžete sa rozhodnúť pre darčekové sety alebo svoj balík nakombinovať. Muži určite ocenia produkty 2v1, ktoré sú je perfektným prípravkom na jemné čistenie vlasov a tela. Môžete siahnuť aj po sete na holenie, ktorý regeneruje a zmäkčuje pokožku.


Veríme, že tohtoročné Vianoce strávite v pokoji s vašimi najbližšími. 

 

Článok si pre vás pripravila,

Barbora

foto Barbora Herbatica