Rozhovor s našími najvernejšími zákazníkmi

Pripravili sme si pre vás niečo špeciálne! V našej rodinnej firme nám veľmi záleží na spokojnosti zákazníkov a veľmi nás teší, keď sú nám niektorí z nich verní už roky. To, prečo sa k nám naši zákazníci vracajú je pre nás motivujúce  a zaujíma nás ich názor, skúsenosti s Herbatica, dôvody prečo sa k nám vracajú a taktiež aj kritika, ktorá by nám mohla pomôcť ďalej rásť. Práve preto sme si pre vás pripravili tento článok, kde 2 naši najvernejší zákazníci v krátkosti zodpovedali naše otázky a vyjadrili svoj postoj k Herbatice.

Rozhovor s pánom Františkom 
Unknown

Náš verný zákazník pán František z Prešova je bývalý vojak, ktorý si prešiel už deviatimi operáciami a dva krát utiekolhrobárovi z lopaty” - ako sám o sebe povedal. Nakupuje u nás už viac ako 2 roky a jeho najobjednávanejším produktom je náš cédrový olej, o ktorom má toho naštudovaného veľmi veľa.

1. František, kde ste sa dozvedeli o našom eshope - Herbatice?

Na internete myslím. Hľadal som slovenský internetový obchod, ktorý predáva ruský cédrový olej. Už veľmi dávno, presne si nepamätám. No odkedy ste mivyskočili” vy, odvtedy spolupracujeme :-)

2. Na čo sa najviac tešíte pri nakupovaní produktov na Herbatica? Či už je to samotný produkt, komunikácia, rýchle dodanie alebo niečo iné.

 Na všetko! So všetkým som spokojný.

3. Preferujete ruskú medicínu alebo kozmetiku?

Určite medicínu, kozmetiku od Vás som ešte neskúšal. 

4. Čo je pre vás rozhodujúce pri nakupovaní na Herbatica. To, že máme produkty priamo z Ruska, kvalita alebo niečo iné?

Určite to, že máte ruské produkty a najmä cédrový olej. Cédrový olej mi veľmi pomohol s mojim cholesterolom a vstrebávaním železa, ani lekári nechceli veriť výsledkom. Ten už mám odskúšaný niekoľko rokov a užívam ho na jar a jeseň alebo keď si ho telo vypýta.

5. No tak teraz nadviažem zo zvedavosti na vašu odpoveď. Ako presnejšie vám cédrový olej pomohol?

No toto som čakal, že mi túto otázku položíte. Viem zdokladovať osobne, že cédrový olej znižuje cholesterol. Dovolím si povedať, že keď som pil 500 ml cédrový olej 50 dní odber mojej krvi z obdobia pred užívaním a po užívaní ukázal zaujímavé výsledky. Z týchto výsledkov viem, že cédrový olej pomáha krvotvorbe, vstrebávaniu železa a spomenutému znižovaniu cholesterolu. Ja odkedy som to vyskúšal tak to doporučujem aj mojim známym. Keby nemám dobré skúsenosti, tak neodporučím nikomu.  Mňa veľmi zaujíma altternatívna medicína, najmä tá ruská.

6. Aké nové produkty, by ste chceli na Herbatica vidieť? (Potraviny, akupresúrne pomôcky na masáž tela z dreva, vlnené bandáže na kolená, lakte, krk alebo iné)

Viete, ja mám histamínovú intoleranciu, takže možno nejaké potraviny, ktoré by som mohol konzumovať s týmto mojím obmedzením. Ja si myslím, že vy máte na herbatice všetko. Ja to aj mojím známym hovorím, že nech si dajú herbatica.sk a že tam nájdu všetko. Ja som už od vás toľko naobjednával aj pre známych, susedky, zdravotné sestry…

7. Aké služby by ste na Herbatica privítali?

Ja som veľmi spokojný s komunikáciou a nechýba mi nič. Veľmi ma poteší, keď dostanem aj zľavový kupón 15% od pána Juraja, vtedy zvyknem objednať viac olejov naraz :-)


Rozhovor s pani Věrou
woman-icon-green-vector-17596710


Rozhovor s pani Věrou z Uhorského Brodu nás taktiež obohatil. Pani Věra nakupuje na Herbatice tiež viac ako 2 roky a jej najčastejšie objednanými produktami sú esenciálne oleje, ale aj produkty ruskej medicíny a kozmetiky. Tým, že pani Věra nazrela do každého typu produktov, ktoré ponúkame bolo pre nás dôležitým vypočuť si aj jej názor a skúsenosti s nami.

1. Kde ste sa dozvedeli o Herbatice?

 
Ja som si Vás našla cez heureka.cz na internete. Hľadala som bylinné produkty, dosť ma zaujala živica z cédru, šungit, ale aj cédrový olej. Tým, že som sama spokojná, tak som Vás odporúčala aj ďalej - mojim známym.

2.  Na čo sa najviac tešíte pri nakupovaní produktov na Herbatica? Či už je to samotný produkt, komunikácia, rýchle dodanie alebo niečo iné.

U vás to proste všetko funguje. U vás to je vždy rýchlovka a nemala som nikdy žiadny problém. Ja si objednávam cez zásielkovňu, takže občas bol problém zladiť moju prácu s otváracou dobou zásielkovne. Ale s vašim internetovým obchodom som vždy bola maximálne spokojná. 

3. Preferujete ruskú medicínu alebo kozmetiku?

No, skôr asi tú medicínu. Ja som bola unesená z tých vašich jedlých olejov - cédrový, čierna rasca a podobne. Tie som aj teda odporúčala mojim známym. Taktiež živica z cédru je veľmi dobrá a objednávam ju pravidelne. Samozrejme, že som vyskúšala aj nejaké kozmetické výrobky, ale viac ma  zaujímajú tie bylinné výrobky a za studena lisované oleje.

4. Aké produkty by ste ešte u nás privítali?

Priznám sa, že som vyskúšala u vás napríklad nejaké bylinné tinktúry a tam by som uvítala väčší výber. Síce máte veľa byliniek, ktoré majú rôzne zdravotné účinky, no väčšinou formou čaju. Ale ja si zvyknem objednať aj čaj a ja si to spravím a používam ako tinktúru. Mala som od vás aj rozchodnicu - sibírsku rhodiolu, takže skôr by som privítala viac bylinných výrobkov - najlepšie tinktúr.

5. Čo je pre vás rozhodujúce pri nakupovaní na Herbatica. To, že máme produkty priamo z Ruska, kvalita alebo niečo iné?

Určite kvalita a prírodné výrobky z Ruska. To je aj dôvod prečo som herbaticu našla a prečo z nej pravidelne objednávam.


Keďže si našu stálu klientelu neúnavne budujeme, rozhovory boli pre nás inšpiráciou a motiváciou k zlepšeniu a udržiavaniu kvality našich služieb. Chceli sme sa o tieto skúsenosti podeliť aj s vami! 



Ďakujeme, že ste s nami!

Článok si pre vás pripravila,
Barbora
barborafotka



Tip od Františka: Ako zistiť, kedy je cédrový olej pravý?
Nalejte si olej na sklenený alebo glazúrovaný tanier. Následne ho opláchnite LEN studenou vodou. Ak vám na tanieri neostal mastný fľak, vtedy je cédrový olej pravý - resp. má tú najvyššiu kvalitu.

Máte aj vy podobné alebo iné skúsenosti s Herbatica? Budeme vďační, ak nám o nich napíšete tu.